Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Tamamlandı

• Ot,zm Farkındalık Günü Etkinliği
  • WhatsApp Image 2022-04-02 at 11.13.53(1)
  • Ot,zm Farkındalık Günü Etkinliği

Bandırma Kent Konseyi Engelsiz Meclisimiz Otizm Farkındalık Günü nedeniyle güzel bir etkinlik düzenledi. Katılımda bulunanların Otizm konusunda birinci ağızdan bilgi edindiği, derneklerimizin çalışmalarını sergilediği bir gece yaşandı. Engelsiz Meclis başkanımız Nihat beye idare kurulu üyelerimiz Murat bey Nail bey, diğer arkadaşlarımıza ve koordinasyondan sorumlu Yürütme Kurulu üyemiz Gözde Engür, sunumda bulunan Gençlik Meclis Üyemiz Sevgi Bülgün, Genel Sekreterimiz Kemal Hazal Görkem’e teşekkür ediyorum. Engelsiz Meclisimiz Bandırma’da iz bırakacak faaliyetlerine devam ediyor.

Bir yanıt yazın